Tips på verkstäder?

Slänger ut en fråga här och undrar om någon kan tipsa mig om ett bra ställe där jag kan serva min Volkswagen i Göteborg? Man vill ju gärna att en specialist ska göra det, så att det är en auktoriserad verkstad är ett minimikrav skulle man väl kunna säga, men även om lägstanivån är hög hos auktoriserade verkstäder så finns det förstås alltid de som är bättre och de som är sämre. Så är det med allt. Så nu vill jag veta om ni har något smultronställe som ni kan rekommendera. Hittills har jag fått Mechanum som förslag. De ska tydligen vara riktigt bra, och det lutar nog åt att det blir det om ingen annan övertygar mig om något annat. Som alltid måste man ju se över alternativen innan man bestämmer sig.

Mechanum har i alla fall över 96 % nöjda kunder, och det låter ju helt klart lovande. I dagens samhälle där vi förväntar oss att allt ska fungera felfritt så är det hårt arbete som gäller för att ett företag ska kunna visa upp sådana siffror. Jag kollade runt lite på deras hemsida och blev lite sugen på att teckna ett serviceavtal. Då slipper man betala en dyr klumpsumma när man servar bilen och betalar istället en mindre månadsavgift. Det vore ju helt klart skönt att kunna lämna in bilen på service utan att det märks i ekonomin, för om man betalar en summa varje månad är det ju ändå något man räknar med i sin budget och då blir det inga otrevliga överraskningar i slutet av månaden. Och så vet man ju alltid exakt vad det kommer att kosta.

Det känns som en smart grej att ha, men det får bli framöver. Den här gången får jag betala hela summan på en gång i vanlig ordning. Men som sagt, har ni tips på bra verkstäder i Göteborg så tar jag tacksamt emot dessa!

Thomas • november 10, 2014


Previous Post

Next Post

Lämna ett svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *