Presenttips till tjejer

Tänkte passa på att tipsa er killar där ute om en bra grej som man kan köpa i present till en tjej, nämligen löshår. För att det ska bli en lyckad present så krävs det förstås att man vet vad det är man köper. Det finns en bra sida på nätet om löshår som heter Löshår Online. Där kan man läsa om olika typer av löshår, för löshår är inte bara en sak utan det finns i olika kvaliteter och det finns också olika sätt att fästa håret. Man skiljer till exempel på permanent löshår som sitter kvar i flera månader och löshår som man själv kan sätta i på bara några minuter och sedan ta ur lika snabbt igen, vilket ju kan vara bra att börja med så att man kan se om man trivs med löshår. Och då behöver man inte heller ha det i när man tränar, duschar, sover, o.s.v.

Det är också skillnad på äkta löshår och syntetiskt löshår, och dessutom är det skillnad på äkta och äkta hår. Det finns nämligen äkta hår i olika kvaliteter, och så är det ju förstås det här med färg också som är viktigt för att resultatet ska bli naturligt. På sidan som jag tipsade om kan man också köpa löshår online, och även tillbehör till löshår som typ kammar, borstar och andra stylinggrejer. De har valt ut de bästa produkterna från andra sidor och så skickas man vidare till den sidan som säljer produkten.

Jag har köpt löshår till min bättre hälft och hon blev väldigt nöjd, och framförallt väldigt imponerad över att jag hade tagit mig tid att lära mig om löshår. Men man ska vara lite försiktig också, för ni vet hur det är med tjejer – man kan mena väl men så slår det helt fel. Det värsta resultatet är ju om hon frågar ifall man inte tycker att hon är tillräckligt snygg i håret som hon är…

Thomas • mars 17, 2015


Previous Post

Next Post

Kommentera

Your email address will not be published / Required fields are marked *