Nu ska vi äntligen fixa uteplatsen

Förra sommaren minns du säkert hur otroligt varmt det var. Vem gör inte det? Jag och damen tog ut köksstolarna och käkade på tomten nästan varje kväll. Vi började planera för en uteplats redan då. När vi köpte huset fanns det en liten kvadrat med plattor på framsidan, men på baksidan (där det är lite mer avskilt) var det ganska vildvuxet och fanns ingenstans att sitta.
Problemet är att tomten är ganska kuperad. Det krävs därför en större insats med att först gräva bort stenar och lägga nytt gräs innan uteplatsen kan läggas. Vi ska köra på marksten istället för en altan i trä. Har du koll på någon bra plattläggare? Jag funderar på att kanske göra en offertförfrågan på HelpHero…. såg att de hade just plattläggare.

Innan jag gör det måste jag bara komma ihåg att fråga grannarna om de har någon som de rekommenderar. Vi var där och käkade i helgen. En köttbit och bea. Det är härligt att ha grannar som man kan umgås med som vänner.

Frågan är bara: vilken grill ska jag köpa?

Nu planerar jag för många grillkvällar hemma hos oss. Jag tror att jag vill ha en kolgrill för jag tycker att det ger mest ”grillsmak” men jag får se vad jag hittar. Damen vill helst ha en elgrill för att det går snabbare. Hör av dig om du har koll på ett bra märke. Jag är lite av en nybörjare om jag ska vara ärlig, men det ska jag råda bot på i sommar.

Nu ska jag stänga igen här och åka och handla. Ikväll blir det ostpaj med sparris.

Thomas • juni 11, 2019


Previous Post

Lämna ett svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *