Dags för nya köksluckor

Vi har bestämt oss för att byta köksluckor och jag tänkte passa på att fråga er om ni har några bra tips kring det? Vilka ska man anlita? Det vi söker är väl bra kvalitet, ett överkomligt pris (vi kan tänka oss att betala för kvalitet, men inga överpriser) och hjälp att montera luckorna så att vi slipper hålla på med det. Vi har tittat på Mälarkök som ju faktiskt har alla de här bitarna. De har luckor av god kvalitet, de är prisvärda och de hjälper till med montering. Dessutom får man ett kostnadsfritt hembesök först så att man kan titta på prover på luckor och handtag hemma i sitt eget kök. Det låter ju onekligen bra, men jag tar som sagt gärna emot tips och erfarenheter från er som har bytt luckor (relativt nyligen).

mälarkök

En annan sak som är en fördel med Mälarkök är att man kan få specialgjorda luckor efter sina befintliga stommar, så man måste inte leta efter en lucka med de rätta måtten. Istället kan man välja en lucka som man vill ha och så får man den i de rätta måtten. Vi har i och för sig inte några ovanliga mått på våra skåp, men det är ändå skönt att slippa tänka på det. Det ska vara enkelt och smidigt när man gör sådana här saker. Jag betalar gärna för service istället för att behöva lägga en massa tid och energi på att grubbla över mått och annat. Och jag vill också slippa stå själv med verktygen och svära över att det blir vint och snett.

Själva utseendet på luckorna är mer damens område. Hon vet vad som ser bra ut och hon vet dessutom vad hon vill ha. Och jag gillar hennes smak, så det får hon ta hand om. Vi vet i alla fall att vi vill ha ljusa luckor, för att få in lite mer ljus i köket.

Thomas • april 29, 2015


Previous Post

Next Post

Kommentera

Your email address will not be published / Required fields are marked *